Hon förtjänade en bitchslap

Det var ett tag sen jag skrev sist, vilket resulterat att det hänt en del saker sen sist.
Jul och nyår flöt relativt bekymmerfritt förbi, otroligt skönt med lite ledighet. Dock så känns det redan som om man knappt varit ledig.


Jag har varit med min kära syster och hennes vänner på musikalen "High school musical" på Göta Lejon i veckan, mycket inspirerande, som alltid. Ingenting i denna värld kan fylla hela mig med så mycket värme som just musikaler. eller, det skulle ju vara kärlek då, men även denna passion är ju en slags kärlek. Där sitter jag med gåshud i timmar och drömmer mig bort. Delvis älskar jag att bara titta och lyssna, men det är längtan och inspirationen till att själv stå där en vacker dag som är det allra bästa. Mäktigt.

I lördags var jag på en 25-års middag till en början, och därefter begav vi oss till ännu ett födelsedagsfirande i tyresö. Jättekul att träffa alla vänner där, men att det på sistone börjat dyka upp alltmer människor i min lillasysters ålder irriterar mig en aning. Att alla vi "stora" barn blir utputtade mot väggarna för att femtonåriga tjejer ska kunna skaka på rumpan tillräckligt ordentligt känns patetiskt, men får mig samtidigt lite full i skratt. Att också behöva säga till tio gånger att sluta upp med knuffandet, eftersom ölburkar flyger till höger och vänster känns bara dumt. Vad är det som gör att informationen inte når fram? Jag har normalt sett inga problem med åldersskillnader, utan det gäller snarare alla, att när man visar respekt så förväntar man sig det tillbaka. Nej, istället står man i toalettkön då en främmande vinglande tös tränger sig med in, sätter sig på toan, börjar kissa och mumlar "jag går in med dig, ska bara kissa, jag kissar först också, du får stå här bredvid och vänta så länge, det är väl okej, bra! ", innan man ens hunnit öppna käften.

Att upptäcka att en tjej som tidigare försökt ragga upp min pojkvän är där gjorde mig mest förvånad till en början. Trots att hon fått nobben tidigare och vet om att jag är precis i närheten, likaså alla mina vänner, så får jag höra att hon stått på dansgolvet bredvid honom och bett honom att kyssa henne. När han då lite förbryllat svarat att "nej det tänker jag inte göra, jag är tillsammans med sofie, som dessutom är här", så har hon mage att säga "men en kyss skadar väl inte?" Snacka om att sjunka lågt. Jag gick fram till henne precis när jag skulle gå och bad, relativt ödmjukt, henne att låta min pojkvän vara i fortsättningen, eftersom varken han eller jag tycker om vad det nu är som hon pysslar med. Hon ljuger mig rätt upp i ansiktet ända tills jag berättar att min pojkvän berättat för mig vad hon sagt. Jag ångrar bittert att jag var så vänlig.

För övrigt var festen grymt lyckat och jag väntar redan på att dennis ska fylla år igen.


RSS 2.0