Har aldrig varit så mörkrädd som nu

Vad är det för jävla absurd värld vi lever i när det finns personer som smyger sig in genom fönstret i flera kvinnors hem på natten och våldtar dem. Jag hoppas polisen tar fast den jäveln och aldrig mer låter honom skymta dagsljus igen och jag hoppas att kvinnorna som råkat ut för denne man lyckas hitta ljuset i livet igen.


Kikade in på Aftonbladets hemsida precis och såg artikeln om denna våldtäktsman. Det var inte alls detta jag hade tänkt att skriva om, men tappade all lust i världen att skriva vidare.
Jag som var på bra humör för några minuter sen. Fuck it.  



That's All Right, Mama

Nu är den äntligen klar, och bortsett från att armen ömmar och är sjukt svullen så känns det hur bra som helst.


 Turnén med Ladies Night har äntligen dragit igång och jag längtade tillbaka så fort jag kom hem i söndags. 9 underbara veckor har vi framför oss, det känns som om mycket kommer att hända. Jag arbetar med två fantastiska tjejer i wardrobe och fullkomligt stormtrivs, både med de underbara artisterna och med sysslorna i sig.
Det är mycket som försiggår inuti mitt mig just nu, hjärtat bultar åt olika håll. Det är svårt att känna sig hemma nånstans när man hoppar runt mellan sitt vanliga hem, boendet i nyköping och en turnébuss, men så länge jag har hjärtat med mig så fungerar det.


Det återstår att se


Nu var allt igång igen.

Efter en skön sommar med mycket jobb och tre härliga veckors semester så har skolan satt igång med full fart. Imorgon är det retorik som på schemat och vi ska hålla tal inför klassen samtidigt som vi filmas. En utmaning vill jag lova. Bortsett från det faktum att det alltid känns wierd att se sig själv på film så ska det bli mer spännande än vanligt. Jag har ju kämpat med min vikt på Itrim sen början av maj och faktiskt gått ner hela 16,4 kg hittills. Är inte riktigt van att se mitt nya jag på kort eller i spegeln ännu, så att se mig själv på film imorgon ska bli intressant.

Pluggar nu andra året på KY Musik & Eventarrangörsutbilningen i Nyköping och denna höst är särskilt speciell. Vi är 8 stycken från klassen som ska vara i skolan som vanligt måndag-torsdag varje vecka, för att sedan bege oss på Ladies Nights turné torsdag-söndag. Detta ska pågå i 10 veckor vilket kommer vara oerhört intensivt. Jag är rentutsagt rädd för att inte orka med. Jag intalar mig själv att jag är ung, ambitiös och i bättre form än på väldigt länge och bör klara av denna påfrestning. Det kommer bli svinkul och all erfarenhet jag kommer få kommer att vara ovärdelig. Det jag är mest orolig är att det ska drabba skolgången. Att slita häcken av sig dygnet runt på turné, samtidigt som tentorna måste hinnas plugga till och veckodagarna inte får sovas bort i skolbänken..

JAG SKA KLARA DET HÄR, och jag kommer att göra det, men det blir något att bita i.


Som för att avsluta detta lite lätt och mysigt så följer några bilder från sommarens semester i Grekland med mig och min älskade Viktor. Pusshej.

 























RSS 2.0