Musik & Event

Nu har jag äntligen hittat den rätta utbildningen för mig, som jag kommer söka i maj. Jag hoppas så djävulskt mycket på att jag kommer in och äntligen kan få utlopp för all den energi och viljekraft jag besitter. 

Åt helvete med alla underbetalda rutinjobb och ta ett steg i rätt riktning. Jag erkänner gärna att jag har stora visioner för mig själv, och inte nöjer mig med lite. Tänk att få jobba med något man brinner för, något som stimulerar ens hjärta och får en att utvecklas på nytt gång på gång. 

Jag får gåshud bara av att tänka på det.

Som eld för mig

Ibland händer det saker som man inte kan förklara. För mig händer det inte märkvärdigt ofta, men en särskild händelse släpper bara inte taget om mig. Jag är inte ens säker på att jag vill att den ska göra det. 

Det handlar om ett möte mellan mig och en annan människa som påverkat mig mer än kanske något annat.
Det var någon jag lärde känna under vissa omständigheter, och precis då i livet backade jag undan. Själva mysteriet är att jag ville dras med, och jag gjorde det också till en viss del, men något inom mig sa stopp. Jag tror att jag var rädd och bara dum, för nu i efterhand kan jag inte sätta fingret på vad i helvete jag höll på med. En diamant fanns framför mig, och jag tog den inte.


Anledlingen till att jag skriver om det här är för att jag måste få det ur mig ibland. Som när man går och irriterar sig på något dagarna i ända och helt plötsligt får ett utbrott då allt kommer på en gång. Istället för att hålla allt inom mig och riskera att spricka till slut, så skriver jag.


"He's everything you want, he's everything you need
He's everything inside of you that you wish you could be
He says all the right things at exactly the right times
But he means nothing to you and you don't know why."

Den enda som inte stämmer är den sista raden.
Jag har inte gett upp hoppet om att våra vägar kommer att mötas igen.

RSS 2.0