På torsdagar är det tydligen full rulle i Borås.

Har varit hemma från skolan i två dagar nu, vilket känns både bra och dåligt. Bra för att jag åtminstone tror att jag mår bättre nu när jag fått vila, även om den dumma nedras huvudvärken jag har inte riktigt vill ge med sig. Dåligt för att jag har ångest över allt jag missar. Men har några söta töser som lovat att hjälpa mig att komma ikapp, så det ska nog inte vara några större problem. 

Sen den där sociala biten också. Jag lider av en larvig åkomma där jag inbillar mig att jag glöms bort så fort jag inte är med. Allt flyter på ändå, med eller utan mig. Jag vill vara en viktig del i det jag gör, någon som saknas när man är borta. Jag vill gilla alla och vara omtyckt tillbaka, sån är jag. Ibland blir det givetvis inte så, men det är ändå det jag strävar efter.


På lördag är det inflyttningsfest hos mig och min rumskamrat här i Nyköping, ska bli ruggigt kul. Även om långt ifrån alla jag hade velat ha här faktiskt kommer så är det ändå några som tagit sig i kragen o trillar in. Blir ett härligt gäng av blandade människor i alla åldrar, ser grymt mycket fram emot det.


För övrigt så blev det en långhelg hemma i Stockholm förra veckan. Kul att träffa alla man saknar dagligen. Bodde hos mor och far några nätter också, dom begav sig nämligen till New York. Cecilia och Inmgar fyllde år och det firades med dunder och brak. En kräftskiva hann jag dessutom med, dock blev det inge kräftätande för min del eftersom vi blev så sena. Men mys som fan var det. Snackade massa konstigheter kring matte o sånt jag inte begriper mig på särskilt mycket. Egentligen är jag rätt ointresserad, men i stundens hetta var det det enda jag kunde fokusera på.

Imorn kommer storfrämmande, så nu är det dags att sova. 
Dröm söta drömmar så ses vi på andra sidan. 

 


En tisdagskväll i min ensamhet

Dagarna lever verkligen rövare i en bergochdalbana vill jag lova. Ena dagen ligger ångesten som ett täcker över mig, där jag bara kan se ljuset stundvis och andra dagen bländas jag nästan och fullkomligt sprudlar inuti.

Just nu är jag en aning sjuk och det gör ju inte saken bättre att alla runtomkring jämt och ständigt tjatar om svininfluensan. Det gör mig inte friskare direkt. Om jag själv skulle anse att något verkligen inte stämmer så besöker jag doktorn. Så.

För övrigt är saker och ting bra. Lite snurriga bara.

Jag försöker komma fram till vart jag skulle vilja praktisera till våren, alla andra börjar se klarhet i frågan, så det är väl dags att bestämma sig snart. Mycket svårt, särskilt då jag inte ännu riktigt känner till utbudet av olika arbetsplatser. Men det ordnar sig, jag har ju viljan och motivationen där, så jag tvivlar inte på att jag kommer hamna någonstans där jag hör hemma och passa in, vägen dit är lite guppig bara.


Good night sweetheart, well I'ts time to go..




Låten får förklara

Here you come again
Just when I've begun to get myself together
You waltz right in the door
Just like you've done before
And wrap my heart 'round your little finger

Here you come again
Just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes
And lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin' how I came to doubt you

All you have to do is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you and in a little while
You're messin' up my mind and fillin' up my senses

Here you come again
Lookin' better than a body has a right to
And shakin' me up so that all I really know
Is here you come again ...
And here I go

RSS 2.0